Vissza a kezdölapra
Yamaha SRX Yamaha SR Yamaha SRX Team Találkozók Szervizinfó Hirek - Cikkek Linkek Fórum
Yamaha SRX
Yamaha SR
SRX Team
Találkozók
Szervizinfó
Hírek - Cikkek
Linkek
Fórum
SRX tagok levelei
Kapcsolat
Netmax Promo
 


 

Impresszum

Impresszum

ZÁRSZÓ

Zajlik az élet, történnek a dolgok, motorok vesztik el gazdájukat, vagy szereznek újat. Igy van ez velünk is új tulajdonosokkal, akik - esetleg - most jutottak hozzá, a régóta vágyott SRX-re. Nem egyszerü a neten az SRX-esnek - legalábbis ezidáig -mivel alig akadt valami közös VIRTUÁLIS hely, ahol biztosan számithattak egymásra.
Persze ott van a MOTORFORUM-on az SRX TALÁLKOZOK levelezö lista, de azért ott sem volt egyszerü szót váltani valakivel a közvetlen e-mail elérhetöség nélkül. Pedig néha jólesik megnézni a közös képeket, a barátok motorjait és gyorsan felidézni az emil cimüket. Ezért született meg ez az oldal, ahol - reményeink szerint - ezidáig jól összefoglalva megtalálsz mindent, ami fontos lehet.

Itt volt az ideje, hogy legyen egy igazi magyar SRX oldal, ahol mindent megtalálsz egy helyen, erröl a nem túl sürün elöforduló bringáról és azokról akik ilyet birtokolnak. Azaz volt már egy a Pannonhalmi Mikié, ki ne ismerte volna az egyetlen MAGYAR EGYHENGERES OLDALT. Nos, amit ott megtaláltál, azt mostantól itt keresd. Összefogtunk, átdolgoztuk és elkészitettük nektek, egyetlen egyhengeres testvéreink.

És persze felkerültünk a YAMAHA.LAP.HU -ra is a Klubok, Egyesületek közé....

Köszönet a WILD MOTOROS MAGAZINNAK amiért bekerültünk az országos címlistába.

S.B.S. / 2003.12.01.

Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll (azért most egy kicsit megpihenünk), hogy színvonalasan képviselhessük a márkanevet és a klubbunkat. Itt egy kis összefoglaló az eddigi megjelenésekből:

Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, aki segitette létrehozni és müködtetni ezt az oldalt.
Köszönet a képekért, az infókért és a segitségért.

 

 


yamahasrx.sbs.hu. Az oldal 2004. Július 26.-tól üzemel

Vissza a lap tetejére :: Impresszum :: Oldaltérkép
© Copyright by S.b.S ver.5.01 :: webdesign NetMax [ablak]

Magyar English E-mail küldése