Vissza a kezdölapra
Yamaha SRX Yamaha SR Yamaha SRX Team Találkozók Szervizinfó Hirek - Cikkek Linkek Fórum
Yamaha SRX
Yamaha SR
SRX Team
Találkozók
Szervizinfó
Hírek - Cikkek
Linkek
Fórum
SRX tagok levelei
Kapcsolat
Netmax Promo
 


 

Olvasói levelek

Yamaha SRX tulajdonosok levelei

Úgy gondoltam közzéteszek néhány kedves levelet, amiket olvasóinktól kaptunk. Remélem ti is jól szórakoztok majd és élvezitek ezeket a rövid írásokat !

Sugilaci

Jelentem, június 19-e óta boldog tulaja vagyok A YAMAHÁNAK. Nálam a motor itt indul és ide érkezik. Vezettem már sok féle-fajta motort, de az álom mindig is egy YAMAHA volt. Igazság szerint az XJ vagy a Teneré modellek iránya volt a mérvadó nálam, (ebbol látszik, hogy nem speedmotor hívo vagyok) de a piszkos anyagiak nem engedték meg, hogy ilyen irányba vigyen el a sors. Nemrég egy 50-es DT endurót nyúztam, de már akkor is nagyobb motorra fájt a fogam.
Sok netes keresgélés után megláttam Ot. Ára még belefért a költségvetésbe, érdekes volt amiket írtatok róla, szóval felkeltette az érdeklodésemet. Az elott még csak nem is hallottam ilyen típusról. Megnéztük a párommal, kipróbáltuk, gondolkodtunk, aztán döntés született. O kell. SRX 250. 1 henger, 4 ütem, igazi brummogós motorhang, nyomaték, könnyu kezelhetoség, szóval megtetszett. Amire használni szeretném? Suliba és edzésekre járás, túrázgatás a párommal, örömmotorozás. A kismotorral nem lehet igazából forgalomban közlekedni, letúrnak az útról az autósok. Na ez már nem így van. Kényelmesen és biztonságosan lehet ezzel a motorral együtt menni a forgalommal. Fogyasztása, fentartási költsége, elfogadható. Kezelhetosége jó. A többit majd meglátjuk, most ismerkedünk egymással.


 

 


yamahasrx.sbs.hu. Az oldal 2004. Július 26.-tól üzemel

Vissza a lap tetejére :: Impresszum :: Oldaltérkép
© Copyright by S.b.S ver.5.01 :: webdesign NetMax [ablak]

Magyar English E-mail küldése