Vissza a kezdölapra
Yamaha SRX Yamaha SR Yamaha SRX Team Találkozók Szervizinfó Hirek - Cikkek Linkek Fórum
SRX Team
A Team története
Hogyan lehetsz tag
Team Logo
Kapcsolat
Netmax Promo
 
 


 
 

Hungarian Yamaha SRX Team

Hungarian Yamaha SRX Team

Az SRX TEAM története és az SRX feeling.

Az SRX TEAM a YAMAHA SRX tulajdonosok baráti társasága, amely spontán alakult ki közöttünk. Nem a közös lakóhely, vagy a szűk környezet hozott össze bennünket, hanem a vas amivel rendelkezünk. Igy aztán elég nehézkes bármiféle találkozót összehozni (habár mint látom 2002-ben ez remekül sikerült), hiszen az ország különböző szegleteiben lakunk. Jómagam 2003 december végén szereztem meg a gépemet, el is határoztam, hogy ha másképpen nem itt az iNeten összefogom valahogy a csapatot. Szükség is van erre, hiszen az SRX sok motoros első gépe tapasztalatok nélkül és szükség van egymás segítségére. Segítségben pedig nincs hiány, az SRX-esek jó arcok és segítik egymást !

Nem véletlenül választják sokan az SRX-et első motornak. Könnyen kezelhető és javítható (csak 1 hengert adnak hozzá), szép gépezet, állat hangja van, és a 400-as pont belefér abba a kategóriába, amely az "A korl" jogsival még éppen vezethető (a 250-es pedíg simán benne van).

Az SRX nem a száguldozó, vagány fiatalok motorja. Az SRX inkább egy életérzés. Nem gyorsul mint egy GSX-R, de jó vele menni, nem a terepre való, de olyan a hangja mint egy endúrónak, nem lehet pörgetni, de jól húz alacsony fordulaton is. Ezt a motort nem azért veszed, hogy leállíts a diszkó elé, hanem azért, hogy élvezd a motorozást, nyugisan és lazán, ahogy azt kell a fárasztó hétköznapok után.

Már a vas is elég érdekes darab. Nem igazán született olyan motor, amely egy sikeres endúró motorja köré épitett utcai gép. Igazából az utcai motorok között nem nagyon van hozzá hasonló felépítésű motor, talán a Suzuki SGH-350. A 400-asok egyenesen Japánból jönnek, hiszen belpiaci gyártásúak, ezért külföldi túrákat nem tervezhetsz vele az AF-es motorszám miatt. De ki akar külföldre menni, amikor ez az ország is tele van szebbnél szebb helyekkel és jó motoros találkozókkal !

Hogyan lehetsz TEAM-tag ? / Became of member

Legyen egy SRX-ed, küld el (info@netmax.hu) az adataidat a szerkesztőségnek (nekem) és fel vagy véve a listára.

Amit várunk tőled, hogy felkerülj a weblapra:

  • Név (becenév)
  • Motor típus
  • Város
  • E-mail cím
  • Fotók a bringáról
  • 1 arckép rólad
  • Amit közölni akarsz a vasról (extrák, stb) és az előző tulaj neve (ha nem gond)

Mike from Australia

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Mike Cowie motorját, aki AUSZTRÁLIÁBÓL(!), Melbourne-ből küldte el nekünk az SRX-6 képét. Van még egy SR-500-a is.......

Team logo és matricák / The logos of the team

Vastársak ! Ha valaki matricát szeretne készíteni (ezt már lassan otthon is lehet) itt vannak az egykor készített logók legnagyobb méretű fájljai. Használjátok egészséggel.

1031 x 1031 pixel - GIF

1000 x 1000 pixel - JPG

1000 x 1000 pixel - JPG

2953 x 591 pixel - PNG

 


yamahasrx.sbs.hu. Az oldal 2004. Július 26.-tól üzemel

Vissza a lap tetejére :: Impresszum :: Oldaltérkép
© Copyright by S.b.S ver.5.01 :: webdesign NetMax [ablak]

Magyar English E-mail küldése